45569206_2158657477732037_79549875821047

Verplaatste evenementen

We missen jullie en kunnen niet wachten om weer leuke herinneringen met jullie te maken! Voor onze feestjes die momenteel nog niet plaats kunnen vinden i.v.m. de maatregelen vanuit het kabinet kondigen we een nieuwe datum aan waarop we als het ons gegund is zullen dansen als nooit te voren! Je hoeft verder niets te doen, alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Om er zeker van te zijn dat we nog jaren met jullie op de dansvloer kunnen staan is PIÑA aangesloten bij de regeling 𝘉𝘦𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘵𝘪𝘤𝘬𝘦𝘵, 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘳. Op de website www.bewaarjeticket.nl kun je wat dit betekent voor onze verplaatste feestjes en festival. We kunnen niet wachten om jullie weer te zien!
Liefs en tot snel!
date%20moved%20announcement_edited.jpg

Afgelast PIÑA Festival

Met pijn in ons hart moeten we helaas aankondigen dat deze editie van PIÑA Festival niet zal doorgaan. Het aanschafbedrag voor de tickets en munten wordt binnen 6 weken teruggestort op je rekening door onze ticketpartner Paylogic.

Met de huidige lockdown in plaats en onzekere vooruitzichten rondom

COVID-19 lukt het ons jammer genoeg niet om het festival tot de droomdag te maken die we voor ogen hadden.

We balen er enorm van maar we blijven positief en kijken uit naar de dag dat we jullie blije gezichten weer op de dansvloer kunnen zien!

Bedankt voor al jullie steun en tot snel!

spotify.jpg

PIÑA Spotify

Onze PIÑA Spotify playlist is aangevuld met een nieuwe portie heerlijke latin música en meer tropische tracks! Volg onze playlist nu via de onderstaande link en geniet overal van de heetste PIÑA sounds!!