Verplaatste evenementen

We missen jullie en kunnen niet wachten om weer leuke herinneringen met jullie te maken! Voor onze feestjes die momenteel nog niet plaats kunnen vinden i.v.m. de maatregelen vanuit het kabinet kondigen we een nieuwe datum aan waarop we als het ons gegund is zullen dansen als nooit te voren! Je hoeft verder niets te doen, alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Om er zeker van te zijn dat we nog jaren met jullie op de dansvloer kunnen staan is PIÑA aangesloten bij de regeling 𝘉𝘦𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘵𝘪𝘤𝘬𝘦𝘵, 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘳. Op de website www.bewaarjeticket.nl kun je wat dit betekent voor onze verplaatste feestjes en festival. We kunnen niet wachten om jullie weer te zien!
Liefs en tot snel!

Nieuwe datum

PIÑA Festival

Afgelopen jaar hadden we de grote droom om met PIÑA een festival te gaan organiseren. Dag en nacht zijn we aan de slag geweest om dit tot een van de leukste dagen van de zomer te gaan maken. We hebben tot het laatste moment hoop gehouden dat we deze speciale dag met jullie mee zouden kunnen meemaken. Met het besluit van het kabinet om grote evenementen te verbieden kunnen we er helaas niet meer omheen. Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat we deze zomer niet met jullie zullen kunnen dansen en PIÑA Festival zal worden verplaatst naar 26 juni 2021. Ondanks dat we enorm naar deze dag hadden uitgekeken staat de gezondheid van de feestgangers en iedereen die meewerkt om onze feestjes zo gezellig te maken voorop. Alle tickets en bijproducten blijven geldig voor de nieuwe datum dus zet deze alvast in je agenda!

Om er zeker van te zijn dat we nog jaren met jullie kunnen dansen in de zon is PIÑA aangesloten bij de regeling 𝘉𝘦𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘫𝘦 𝘵𝘪𝘤𝘬𝘦𝘵, 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘳. Op de website www.bewaarjeticket.nl kun je vinden wat dit betekent voor de tickets van ons festival. Ondanks dat dit zware tijden zijn geloven we dat we ons hier samen doorheen zullen slaan en als dit voorbij is gaan we dansen als nooit te voren! We missen jullie en kunnen niet wachten om jullie weer te zien.

PIÑA Spotify

Onze PIÑA Spotify playlist is aangevuld met een nieuwe portie heerlijke latin música en meer tropische tracks! Volg onze playlist nu via de onderstaande link en geniet overal van de heetste PIÑA sounds!!

©2020 by PIÑA. All rights reserved.
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Spotify Icon
  • White YouTube Icon