45569206_2158657477732037_79549875821047

We zijn terug!

WE GAAN WEER DANSEN! Wat hebben we jullie gemist! Na wat een eeuwigheid leek kunnen we eindelijk weer samen met jullie op de dansvloer staan! Zonder de 1,5 meter en zonder mondkapjes eindelijk weer samen genieten, schudden en schuren op de heerlijkste latin muziek!

We zijn achter de schermen druk bezig om zo snel mogelijk weer bij jullie in de buurt langs te komen. Hou onze pagina in de gaten voor meer informatie over onze aankomende feeestjes!

 
Untitled design (2).png

Let op!

Er is bepaald dat je voor toegang tot alle evenementen zonder 1,5 meter een (gratis) test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs nodig hebt. Een afspraak voor een test maak je via www.testenvoortoegang.org op een locatie bij jou in de buurt. Meer informatie over toegang met een herstelbewijs of vaccinatiebewijs kun je vinden op www.coronacheck.nl.

* Je hebt om te testen via Testen voor Toegang geen Nederlandse Nationaliteit nodig, deze mogelijkheid is ook voor o.a. onze Belgische bezoekers.

3.png

PIÑA Spotify

Onze PIÑA Spotify playlist is aangevuld met een nieuwe portie heerlijke latin música en meer tropische tracks! Volg onze playlist nu via de onderstaande link en geniet overal van de heetste PIÑA sounds!!