INFO

Wat is de minimum leeftijd voor jullie feestjes?


De minimum leeftijd voor onze evenementen is 18 jaar. Helaas kunnen we hier geen uitzonderingen op maken. Na je 18e verjaardag ben je natuurlijk meer dan welkom!
Het feest is verplaatst, is mijn ticket nog geldig?


Ja, voor onze verplaatste feestjes blijven alle tickets geldig voor de nieuwe datum. Om er zeker van te zijn dat we ook in de toekomst leuke feestjes kunnen blijven organiseren is PIÑA aangesloten bij de regeling ‘bewaar je ticket, geniet later’. Meer informatie over deze regeling kun je vinden via www.bewaarjeticket.nl.
Het feest is afgelast, hoe kan ik mijn geld terugvragen?


Als één van onze feestjes wordt afgelast ontvangen alle tickethouders een e-mail van de ticketservice waarbij de tickets zijn gekocht met daarin informatie over hoe ze een restitutie kunnen aanvragen. Deze e-mail wordt binnen een aantal weken na de aankondiging verstuurd.
Ik ben mijn ticket kwijt of heb deze niet ontvangen. Wat nu?


In het geval dat je de tickets voor ons feestje niet hebt ontvangen of kwijt bent kun je via de service waar de ticket is gekocht je ticket opnieuw aanvragen. Welke ticketservice dat is kun je per evenement vinden opFacebook of in onze agenda op de website.
Waar kan ik de foto’s van de feestjes vinden?


De foto’s die worden gemaakt op onze feestjes worden zodra deze ontvangen zijn ge-upload op onze Facebook pagina. Het kan een aantal dagen duren voordat deze online staan.
Kan ik met mijn rolstoel naar binnen?


Wij vinden het belangrijk dat onze feestjes toegankelijk zijn voor iedereen. Voor informatie over de toegankelijkheid van de locatie van één van onze feestje kun je ons een berichtje sturen op Facebook of e-mailen naar info@pina.world.
Is het nodig om mijn tickets te printen?


De tickets voor onze evenementen kunnen worden gescand vanaf je telefoon. Tickets uitprinten mag, maar hoeft niet.

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via info@pina.nl