Zaterdag 11 december komt PIÑA terug naar Duycker met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Zonder de 1,5 meter en zonder mondkapjes eindelijk weer samen genieten, schudden en schuren op de heerlijkste latin muziek!

Tijdens deze editie dansen we van 19:00 tot middernacht op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken!

Naast onze caliente main area openen we tijdens deze editie ook een tweede area in de Duycker! In deze zaal kun je de hele avond genieten van de lekkerste salsa, bachata en kizomba! 

De kaartverkoop start donderdag 28 oktober om 13:00! 

Tickets: https://bit.ly/3G9dRxr

𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩: Er is bepaald dat je evenementen zonder 1,5 meter alleen kunt bezoeken als je in bezit bent van een toegangsbewijs in de CoronaCheck-app. Je kunt deze verkrijgen via een (gratis) test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs. Een afspraak voor een test maak je via www.testenvoortoegang.org op een locatie bij jou in de buurt. Meer informatie over het verkrijgen van een toegangsbewijs kun je vinden op www.coronacheck.nl. 

Locatie: Duycker Hoofddorp
Openingstijden: 19:00-00:00
Leeftijd: 18+ ID Verplicht

Cover Hoofddorp.jpg
19:00 - 00:00
18+